صادرات عسل | صادرات عسل ایران

صادرات عسل | صادرات عسل ایران

آشنایی با مراحل صادرات عسل به شرکت های بازرگانی که در این زمینه فعالیت می کنند کمک می کند تا راه حل های مهم و اساسی را برای بالا بردن میزان فروش این محصول به کشورهای خارجی را پیدا کنند. فرستادن یک محصول با کیفیت و درجه یک به کشورهای خارجی یک استراتژی دقیق و کارآمد است که به کمک آن می توان جایگاه ویژه ای در میان سایر کشورها برای خود به دست آورد.

قوانین و شرایط مناسب برای صادرات honey

صادرات عسل همانند سایر کالاها و محصولات دیگر نیاز به رعایت یک سری قوانین و مقرراتی دارد که باید توسط شرکت های مربوطه و همچنین افرادی که به صورت تکی وارد این کار خواهند شد رعایت شوند. پایبند بودن به این قوانین و دستورالعمل ها برای تمام افراد و شرکت ها الزامی است. افراد قبل از وارد شدن به این کار باید اطلاعات کامل و جامعی در رابطه با نحوه خرید یک محصول باکیفیت و همچنین چگونگی ثبت سفارش و نوع بسته بندی و انتقال محموله را بدست بیاورند.

تشخیص محصول تقلبی از محصول اصل از دیگر شرایط مهم برای انجام این کار است که اغلب شرکت های بزرگ که در این زمینه فعالیت دارند در زمان خریداری محصول از یک گروه متخصص برای این کار استفاده خواهند کرد. بعد از خریداری یک محصول مرغوب و عالی نوبت به بازاریابی در کشورهای دیگر خواهد رسید زیرا بدون داشتن مشتری های پایه و همیشگی این کسب و کار با شکست مواجه خواهد شد. برای مکاتبه و مذاکره با این شرکت ها باید یک تیم بازاریاب کاربلد و حرفه ای را در اختیار داشت. در مرحله بعدی کسب اطلاعات کافی در خصوص قوانین و استانداردهای مربوط به این کار در کشور خود و البته کشور مقصد الزامی است.

جزئیات مهم در صادرات عسل

صادرات عسل به کشورهای دیگر نیاز به یک بسته بندی اصولی و زیبا دارد. بعد از انتخاب یک بسته بندی مناسب باید گواهی استاندارد، گواهی بهداشت، گواهی سازمان غذا و دارو و تاییدیه های ارزش غذایی آن اخذ شوند. بسته بندی های این خوراکی حتما باید دارای برچسب استاندارد باشند و به یک یا چند زبان خارجی رایج ترجمه و درج شده باشند. قیمت گذاری این محصول به عنوان یک خوراکی با ارزش بسیار پر اهمیت است زیرا قیمت گذاری مناسب آن باعث جذب مشتریان بیشتری خواهد شد.

در مرحله بعدی افراد و شرکت های بزرگ و کوچک فعال باید تحلیلی درست از بازار خرید و فروش این محصول در چند سال گذشته را در دست داشته باشند تا بر روی کشورهایی که بیشترین واردات این خوراکی را از ایران داشته اند تمرکز کنند. آخرین مرحله از این روال که باید با جدیت دنبال شود انجام کارهای قانونی و گمرکی این کار است. قبل از ارسال محصول مورد نظر برای مشتری باید یک پیش فاکتور برای او فرستاده شود.

تنظیم این پیش فاکتور بسیار حائز اهمیت است زیرا جزء دانش این کار به شمار می آید. هزینه های مربوط به محموله، ارسال کالا به گمرک، روش های تسویه حساب، تاییدیه های ضروری از سوی مراجع گمرکی برای ترخیص کالا، فاکتور گواهی در گمرک مبدا و گمرک مقصد و قرارداد بیمه حمل و نقل مواردی هستند که در این زمینه اهمیت دارند. هر کدام از این موارد برای هر محصولی متفاوت می باشند و برای هر کالایی به صورتی کاملا استاندارد و مشخص تعریف شده اند.

علت محبوبیت این محصول به عنوان یک محصول صادراتی

دلیل اصلی محبوبیت عسل ایرانی ارزش بالای غذایی آن است زیرا علاوه بر خواص درمانی و دارویی می توان از آن به عنوان چاشنی انواع شیرینی ها، خوراکی ها و همچنین یک غذای کامل استفاده کرد. به همین دلیل این محصول به یک خوراکی پر طرفدار و محبوب در میان شهروندان کشورهای جهان تبدیل شده است. دلیل دیگر محبوبیت آن این است که مقدار زیادی از این خوراکی شیرین و لذیذ در کوهستان ها و دشت های شهرهای مختلف ایران تولید خواهد شد.

وجود آب و هوای معتدل کوهستانی و همچنین وجود مراتع و دشت های وسیع باعث ایجاد طعمی بی نظیر و مزه ای منحصربفرد در این خوراکی شده است. و همچنین زمینه برای کسب و کار در حوزه زنبور داری را برای افراد زیادی فراهم کرده است. علاوه بر این ماندگاری طولانی و بالایی که این خوراکی دارد سبب شده است تا بازار خرید و فروش این محصول در سراسر دنیا پر رونق باشد و افراد زیادی به دنبال کسب درآمد از این راه باشند.

بیشترین میزان صادرات عسل ایران به کدام کشورها است؟

صادرات عسل از ایران به بسیاری از کشورهای بزرگ دنیا انجام خواهد گرفت. اغلب این کشورها به دنبال ثبت سفارش برای وارد کردن این خوراکی از ایران می باشند. کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند: عراق، قطر، کویت، امارات، عمان و البته ترکیه و آذربایجان، روسیه و افغانستان بیشترین حجم از این محصول ایرانی را به کشور خود وارد خواهند کرد. همچنین آلمان هم جزء کشورهایی است که سالانه میزان قابل توجهی از این خوراکی را از کشور ما خریداری خواهد کرد. این محصول به صورت بسته ها ، بطری ها و شیشه های کوچک و بزرگ و همچنین به شکل فله ای به کشورهای متقاضی فرستاده خواهد شد.

در حال حاضر نوع چهار گیاه، کوهی و ارگانیک از جمله پرفروش ترین ها می باشند. انواع دیگری از این خوراکی وجود دارند که جزء محصولات خاص می باشند و خریداران و مشتریان خاص خود را در سراسر دنیا دارند این محصولات شامل : نوع اقاقیا، آویشن، گون، بهارنارنج، طبیعی، کنار، وحشی، رازیانه و مانوکا می باشند. طعم و مزه هر کدام از این ها منحصر به فرد و مخصوص است و با چشیدن و بو کردن و همچنین مشاهده رنگ آن می توان به راحتی آن را تشخیص داد.

بازار صادرات این محصول در دنیا

بازار صادرات عسل یکی از بازارهای پررونق جهان است. گاهی در کشور ما صادرات این محصول به کشورهای دیگر دچار نوسان بوده است اما در هر صورت رونق خود را حفظ کرده است. عوامل مختلفی بر میزان فروش این خوراکی تاثیر دارند که با اندکی درایت و به کارگرفتن توان لازم می توان از رقبای اصلی که در این زمینه فعالیت می کنند پیشی گرفت زیرا نوع ایرانی این محصول دارای خصوصیات منحصر به فردی است که مشابه آن را در هیچ کشوری نمی توان پیدا کرد.

عسل به عنوان مایعی شیرین که توسط زنبورهای عسل از شهد گیاهان تهیه می شود ، تعریف می شود. ایرانی یکی کشورهایی است که به عنوان سرزمین عسل شناخته می شود و از زمان های بسیار قدیم به طور سنتی در ایران رواج داشته است. عسل از طریق طیف وسیعی از برنامه ها برای درمان انواع بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. مواد اولیه صنعت عسل و زنبورداری عمدتا گرده و شهد گیاهان گلدار است.

زنبورداری بیشتر توسط کشاورزان انجام می شود. درآمد حاصل از كشاورزي را افزايش مي دهد ، اشتغال زايي مي كند و به بهبود دريافت غذايي مردم روستاها كمك مي كند. زنبورداران عسل خود را در بازارهای منطقه ای در ظرف موجود می فروشند و معمولاً در شیشه ای بسته بندی می شود و کشورهای مختلف قوانین خاص خود را برای بازاریابی عسل دارند.

نکات برجسته گزارش این محصول صادراتی ایران:

ایران یکی از بزرگترین کشورهای تولید کننده و صادر کننده عسل در جهان است. Honey exports از ایران به جهان به ارزش 80.52 میلیون دلار در طول سال 2017. در تجارت صادرات ، عسل عمدتا تحت کد HS 04090000 طبقه بندی می شود. بیش از 50٪ از تولید عسل در ایران به کشورهای دیگر صادر می شود. مقاصد مهم صادراتی عسل ایارن شامل ایالات متحده ، عراق، امارات متحده عربی … است. بیایید نگاهی جامع به تجزیه و تحلیل دقیق گزارش صادرات عسل ایران که منتشر شده است و بر اساس مقادیر ماهانه ، کشورهای صادر کننده ، صادر کنندگان ، شرکای صادراتی تجزیه و تحلیل می شود، بیاندازیم.

از گزارش صادرات چه چیزی بدست خواهید آورد؟

ما گزارشی درباره صادرات عسل از ایران منتشر می کنیم که براساس بخشهای مختلف آن تجزیه و تحلیل می شود. در اینجا ، مواردی را که از گزارش ما به دست می آورید بررسی می کنیم. شما قادر به یافتن تأمین کنندگان فعال عسل در ایران خواهید بود. خریداران عسل را در کشورهای خارجی نیز پیدا خواهید کرد. بازارهای هدف تامین کنندگان ایرانی را در بازار جهانی بشناسید. بدانید که عسل به کشورهای مختلف چه نرخ هایی به فروش می رسد. روند بازار را جستجو کنید و تجارت رقیب را پیگیری کنید. • با تجزیه و تحلیل تجارت جهانی، تجارت خود را گسترش دهید.

صادرات عسل خالص ایران

سالانه چه مقدار عسل توسط ایران تولید می شود
حدود 79’000 عسل توسط ایران تولید شده است ، حدود 75000 نفر افراد مستند وجود دارند كه به طور فعال در صنعت زنبورداری فعالیت می كنند و حدود 6.7 میلیون مستعمره در كل كشور وجود دارد كه به تولید عسل عمده ایرانی مشغول هستند. در نشست سالانه زنبورداران ایرانی ، آنها گفتند كه حدود 79000 تن عسل توسط استان های مختلف تولید می شود و حدود 5000 تن از آن به بازار جهانی صادر می شود. ایران در مرحله چهارم تولید عسل برای سالهای متوالی (پس از چین ، ترکیه و ایالات متحده) قرار دارد. اما بین میزان تولید عسل در ایران و درآمد حاصل از صادرات رابطه مثبت و قوی وجود ندارد. به دلیل نمودار زیر ، ایران از نظر درآمد صادراتی عسل (حتی در نمودار) در بین ده کشور برتر نیست.

کشورهای تولید کننده عسل و رتبه ایران

در زیر 15 کشور صادر کننده بالاترین ارزش دلاری عسل طبیعی طی سال 2017 آورده شده است.

چین: 270.7 میلیون دلار آمریکا (11.3 درصد از کل صادرات عسل طبیعی)
نیوزیلند: 268.1 میلیون دلار (11.2٪)
آرژانتین: 183.2 میلیون دلار (7.6٪)
آلمان: 145.6 میلیون دلار (6.1٪)
اوکراین: 133.9 میلیون دلار (5.6٪)
برزیل: 121.3 میلیون دلار (5٪)
اسپانیا: 110.3 میلیون دلار (4.6٪)
مکزیک: 104.7 میلیون دلار (4.4٪)
هند: 104 میلیون دلار (4.3٪)
مجارستان: 97.3 میلیون دلار (4٪)
بلژیک: 77.3 میلیون دلار (3.2٪)
ویتنام: 70.6 میلیون دلار (2.9٪)
کانادا: 60.6 میلیون دلار (2.5٪)
رومانی: 52.1 میلیون دلار (2.2٪)
بلغارستان: 48.1 میلیون دلار (2٪)

تفاوت پایه در کیفیت ناشی از قیمت چیست؟

تمام عسل های تولید شده توسط ایران به دلایل مختلفی از جمله:

برخی از زنبورداران زنبورهای عسل را با ساکارز مایع ، عنبر به منظور افزایش بهره وری تغذیه می کنند و دوم ، از زنبورها با مواد مغذی محافظت می کنند زیرا مقدار زیادی از عسل تولید شده توسط زنبورهای عسل را به فروش می رسانند بنابراین ساکارز مایع را که توسط قند معمولی تولید می شود به آنها می دهند. قطعاً عسلی که با این تاکتیک تولید می شود ، هم از نظر عطر و طعم و هم از نظر طعم متفاوت است (در مقایسه با عسل طبیعی).

در طرف دیگر سکه ، تولیدکنندگانی وجود دارند که به پایداری و اخلاقی بودن محصولات با کیفیت بالا اعتقاد دارند ، که سعی می کنند کیفیت را تا حد ممکن افزایش دهند و محصولات خود را با قیمت مقرون به صرفه بفروشند تا هزینه های تولید و هزینه زندگی را نیز جبران کنند.

اولین تولید کننده این محصول در دنیا

چین به عنوان اولین تولید کننده عسل در جهان شناخته می شود و بیش از 27 درصد از مصرف عسل جهان را تأمین می کند ، اما تفاوت زیادی بین کیفیت و کمیت وجود دارد ، ما نباید روی هر مایعی که شیرین است به عنوان عسل طبیعی و خالص برچسب بزنیم. ممکن است مارک های با کیفیت بالا در این مورد پیدا کنیم ، اما اکثریت تولید به این جمله برمی گردند ، تا آنجا که می توانند تولید می کنند.

اکنون ، به عسل ایرانی برگردیم ، وقتی در مورد زمینه تولید طبیعی عسل ایران صحبت می کنیم ، در ایران ، به جز افسانه ها ، دسته ای از یادداشت های تاریخی وجود دارد که نشان دهنده تولید عسل با سنت های خاص است. اگر بخواهیم آن را در نظر بگیریم آسان نخواهد بود اما ارزش تلاش را دارد ، به نمودار زیر نگاهی بیندازید ، آیا فکر می کنید کشورهایی که حدود 70٪ از تولید عسل را به عهده دارند عسل طبیعی را صادر می کنند؟ خیر اینگونه نیست.

تولید فصلی این محصول:

ایران کشوری چهارفصل است بنابراین عسل ایرانی در طول سال در مناطق مختلف کشور تولید می شود. به عنوان مثال ، هنگامی که در شمال یک زمستان طاقت فرسا و سرد را می گذرانید ، زنبورداران جنوب محصولات خود را برای برآورده کردن شکاف های تولیدی به بازارها ارسال می کنند.

همچنین در روزهای گرم تابستان که زنبورداران کندو های خود را برای خلاص شدن از شر گرمای هوا به شهرهای دیگر منتقل می کنند ، آن زنبورداران شهرهای شمالی یا شهرهای دیگر مانند دماوند نیاز مصرف کنندگان را برآورده می کنند. بازرگانی صادرات و واردات جهانگیری به صادرات عسل خالص ایرانی می پردازد.

5/5 - (25 امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
صادرات بادام
نوشتهٔ بعدی
صادرات گوشت بوقلمون

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
تماس با مدیریت